I arratisur  

Një nga aftësitë në dispozicion kur zhvillohet niveli Gjeneral. Ul shansin për Gjeneralin të vritet mbas betejë të humbur. Niveli 1: -5% shans; Niveli 2: -10% shans; Niveli 3: -20% shans; Niveli 4: -30% shans; Niveli 5: -50% shans

IM  

Milje Perandorake - njësia matëse e distancë në IO.

Infiltrim  

Kalimi i kufijve të Perandorisë armike nga ana e spiunëve dhe marrja e një raporti spiunazhi të suksesshëm.

Instruktor i shigjetarëve  

Intreresi i Bankës  

Përqindja në ar që lojtari merr nga banka e aplikuar në arin në dispozicion.Interesi rritet me nivelin e Bankierit - çdo nivel pas të 4-tit rrit me 1%, interesin për 24 orë. Nuk ka megjithatë një limit - 3.000.000 interesi maksimal për 24 orë, dmth 125.000 në orë.

Ndikim i Aleancës  

I vetmi tipar dallues i kështjellës së aleancës. Ndikimi kulturor dhe ushtarak përhapet në territor nëpërmjet ndërtesës të veçantë: Tempulli i Madh. Ndikimi i aleancës nënkupton bonus dhe përfitime për Perandoritëaleatëve, të vendosura në rrezen e ndikimit. Gjithashtu dhe dënime për armiqtë e luftës. Ndikimi dominues shpie në pushtimin e hartës Globale që ju lejon të fitoni mbretërinë.

Për më shumë informacion mbi Ndikimin e Aleancës, klikoni këtu, këtu dhe këtu.